Podrška > Pravne odredbe

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka ELMAŽ d.o.o., te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. ELMAŽ ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. ELMAŽ se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprječavanje eventualnih zlouporaba.

ELMAŽ ulaže napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta računalnom i elektroničkom opremom moguća su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. ELMAŽ se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte prodaju naše tvrtke.

U slučaju da naručenog artikla nema na skladištu, djelatnici prodaje ELMAŽ-a će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl ili povrat novca u punom iznosu.

ELMAŽ zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.


Izjava o privatnosti
ELMAŽ se obavezuje da će čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN103-2003-06-26).

Svi djelatnici ELMAŽ-a i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem web stranica.

ELMAŽ jamči da osobni podaci korisnika neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da ELMAŽ može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.


Registracija
Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na ovim Internet stranicama, korisnik prethodno mora obaviti registraciju popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim Internet stranicama te za osiguravanje privatnosti korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.